top of page
shutterstock_209773960.jpg
Bli med Smart Energy Network til World Expo i Dubai
20. - 24. februar 2022
Verden åpner opp. Verden har endret seg. World Expo blir verdens møte og knutepunkt for Asia, USA og Europa i 2022. World Expo i Dubai blir stedet hvor ny teknologi vises, hvor beslutningstakere møtes, og hvor fremtidsideer presenteres og forretning utvikles. 

Smart Energy Network har satt sammen et spennende og variert program som strekker seg over én knapp uke – på utstillingen, men også utenfor. Det pågår en stortstilt modernisering og utvikling av fremtidens samfunn i Midt-Østen. Derfor legger vi opp til en blanding av bedriftsbesøk og strategiske diskusjoner på toppnivå. Vi skal ha en heldags workshop på The Blueprint, Siemens sitt Experience Center på World Expo 2020, med spesialister fra Siemens. Vi planlegger også møte det lokale, og helintegrerte energiselskapet DEWA (Dubai Electricity and Water Authority) i Dubai.
 
Vår tur faller sammen med Innovasjon Norges Norway Day der blant annet Fiskeriminister Bjørnar Selnes Skjæran vil vil delta, og vi legger opp til å delta sammen med dem samt andre norske aktører som ser forretningsmuligheter i dette området.
 
I tillegg blir det rikelig med anledning til å undersøke Dubai Expo. Alt fasilitert med gode faglige diskusjoner i et energirikt miljø tilrettelagt av Smart Energy Network. 

Vi håper du som partner og medlem i Smart Energy Network har anledning til å unne deg denne faglige og lærerike turen sammen med gode bransjekollegar og andre beslutningstakere. Ragnvald Nærø                                    Bjarne Hareide
CEO Smart Energy Network               Studieturansvarlig
 
Velkommen til World Expo
Hovedtemaene for World Expo er «opportunity, mobility og sustainability». Dette er møteplassen mellom Asia, Midt-Østen, Europa og USA. Selve Expo-området åpnet i oktober 2021, forsinket pga. covid, og holder åpent til 31. mars 2022. De norske dagene er i februar samtidig med at vi arrangerer vår studiereise. Denne reisen er laget i samarbeid med NORWEP, som nå er co-partner med Smart Energy Network.

World Expo arrangeres hvert femte år og er den internasjonale møteplassen hvor bedrifter og regioner viser frem det ypperste av teknologi, og det de har å by på. Det forventes tusenvis av besøkende, På denne type arrangementer er det nyttig å forta noen prioritering av hva som er mest forretningsrelevant å delta på, og det er nettopp det vi legger opptil med denne studieturen.

 

 
Et program som vil gi ny innsikt
Skjermbilde 2021-10-12 kl. 09.28.49.png
Program
 
Programmet du blir invitert med på er satt sammen for å gi et innsiktsfullt overblikk over teknologiske og samfunnsrelevante problemstillinger – i en verden under dramatisk transformasjon. Vi opplever det vi ser og hører ulikt, derfor legger vi som vanlig på våre studieturer opp til felles middager og egne debriefmøter hvor vi utveksler erfaringer gjennom åpen dialog og samtaler. Vi har lagt oppstartsmøtet til mandag morgen. Dette for at det skal være mulig å kunne reise til Dubai på søndag noe vi anbefaler sterkt. 

Vår samarbeidspartner Siemens er Premium Partner for World Expo 2020, og på dag 1 har Siemens har satt sammen et interessant program hvor vi både får omvisning på Siemens sitt Experience Center, The Blueprint, der vi får et innblikk i alt som er relevant i forhold til fremtidens smarte og bærekraftige byer. Dagen avsluttes med en felles middag.

Tirsdag møter vi DEWA sammen med professor og Midt-Østen spesialist Matteo Chieste. Her vil vi få et innblikk i et helintegrert energiselskap i midtøsten. Fokus vil være på solenergi. På ettermiddagen møter vi nordmannen Martin Nagell som er rådgiver til CEO i Masdar i Abu Dhabi. Tidligere hadde vi planlagt å reise til Abu Dhabi. På grunn av smittevern er denne delen av programmet gått ut. 

Onsdag har vi satt av til Expo samt en sammenkomst på ettermiddagen med Innovasjon Norge. Felles oppsummering før middag onsdag kveld.

Hjemreise torsdag morgen eller senere. 
Skjermbilde 2022-01-28 kl. 10.27.17.png
Vår samarbeidspartner Siemens er Premium Partner for World Expo 2020, og på mandagen har Siemens har satt sammen et interessant program hvor vi både får omvisning på Siemens sitt Experience Center, The Blueprint, der vi får et innblikk i teknologien bak utstillingen, men også tar del i temamøter relatert til Expo 2020, regionen, og bærekraftige byer.

Nedenfor kan du se det detaljerte og faglig interessante programmet, der det også blir interaktive seanser sammen med Siemens fremste eksperter.
Workshop med Siemens på Experience Center
Skjermbilde 2021-10-26 kl. 11.47.53.png
The Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) har invitert oss på et bedriftsbesøk og omvisning onsdagen. 

Dette helintegrerte selskapet ble startet av Sheikh Maktoum bin Rashid i 1992 og er i dag det ledende selskapet innen vann og eletrisitetsforsyning i Dubai. Vi vil få et innblikk i hvordan et moderne energiselskap arbeider og fungerer i en by med et enormt energibehov og som samtidig er modell for byutvikling på en bærekraftig måte.


 
Bedriftsbesøk hos DEWA
Skjermbilde 2021-10-26 kl. 13.16.34.png
Onsdag er vi invitert til å delta på Innovasjon Norge sitt Business Forum  på Expo. Det blir mottagelser, gjester fra det offisielle Norge og næringslivet.


 
Norwegian Business Forum med Innovasjon Norge
Skjermbilde 2022-02-18 kl. 07.59.58.png
Skjermbilde 2022-02-18 kl. 08.00.10.png
Skjermbilde 2022-02-03 kl. 11.08.14.png
Vi planlegger å bo på Mariott Bonvoy (La Ville Hotel & Suites) . Klikk på lenken her så kan du få et inntrykk av hotellet. Det er viktig at alle tar kontakt med Maiken i Expertreiser: maiken@expertreiser.no eller på telefon: 918 30 016 så ordner hun med bestillingen.  

 
Hotel
Vi i Smart Energy Network ønsker å samle så mange som mulig av våre medlemmer til denne studiereisen til World Expo i Dubai. Opprinnelig hadde vi satt prisen for turen til NOK 22.500. 

Deltakeravgiften ville dekket:
 
·    Faglig innhold og program alle dager
·    Nettverksmøter
·    Luncher og middager
·    Intern fellestransport mellom hotell og Exposenter
·    Studiedag til Abu Dhabi
 
Det som ville blitt tillegg ville vært flybilletter og hotell samt inngang til verdensutstillingen. Avhengig av hvor mange som deltar vil vi fremforhandle gode priser på både hotell og inngang til Expo Dubai.

På grunn av Omnikron ser det ut til at vi nå blir en mindre gruppe. I tillegg har vi kuttet ut selve reisen til Abu Dhabi. Dette fordi det ville gitt en ekstra grensepassering. Derfor har vi nå besluttet å gjennomføre reisen til kostpris. Dvs at deltakerne selv dekker fly, hotell og inngang til Expo Dubai. Vi deler regninger til middager, luncher, intern transport og eventuelle møterom. Vi vil anslå denne kostnaden samlet til å bli et sted mellom NOK 6 - 8.000 pr. deltaker. Smart Energy Network har da bakt inn et lite ekstra bidrag for koordinering og fasilitering. 
 
For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med: ragnvald@naero.no

 
Påmelding og betingelser
bottom of page